Välittäjäryhmän numeron lisääminen (välittäjäryhmät)

Tämä ohje on yritysasiakkaille

Välittäjäryhmää käytetään vaihteissa, eli puheluun vastaava henkilö yleensä siirtää puhelun eteenpäin. Numeroon on liitettävissä aikaohjaus, tervetulotiedote, jonotus, puheluiden ohjaus agenttien taitotason mukaan, IVR-valikot ja takaisinsoitto. Numerossa on saatavilla runsaasti ominaisuuksia, esim. laajennettu henkilöhaku, muiden tilatiedon vaihtaminen, välitys varattuun numeroon jne. Vaihdenumeron vastausryhmään kuuluvilla käyttäjillä tulee olla Multi-käyttäjäprofiili. Lisäksi vaihdenumeroiden hyödyntäminen edellyttää VIP Välittäjä -profiilia
jokaista samaan aikaan kirjautuneena olevaa käyttäjää kohden.

  1. Kirjaudu VIP Kotisivulle.

  2. Luo ensin käyttäjäryhmä, joka vastaanottaa kyseisen asiakaspalvelunumeron puheluita. Määritä myös, voivatko vastausryhmän jäsenet kirjata toisiaan sisään ja ulos (ACD-ryhmän esimies) tai hallinnoida asiakaspalvelunumeron aikatauluja (ajoitusten hallinta). Ohjeet käyttäjäryhmän luomiseen ja käyttäjien lisäämiseen löydät täältä.

  3. Valitse järjestelmänvalvojan näkymässä Toimintonumerot -välilehti

  4. Valitse Välittäjäryhmät. Huom! Jos kohta ei löydy valikosta, niin yritykselläsi ei ole Välittäjä-lisenssejä käytettävissä. Tee lisenssitilaus Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa. Palvelupyynnöllä voit tilata lisenssejä myös lisää. Kun yrityksellä on yksikin lisenssi, Välittäjäryhmä on valittavissa.

  5. Klikkaa Uusi välittäjäryhmä (alhaalla)

Mikä on tämän ryhmän puhelinnumero: kenttään määritetään Välittäjäryhmän puhelinnumero.

Näet vapaat puhelinnumerot kun klikkaat tekstiä "Näytä käytettävissä olevat numerot”. Mikäli numeroita ei ole saatavilla, tee palvelupyyntö Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa tai ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

Vinkki! VIP-palvelussa on 8-alkuisia numeroita (numerot välillä 8000-8099), joita voit hyödyntää palvelun testaamiseen tai IVR-valikoiden luomiseen. Numeroihin ei voi soittaa VIP-palvelun ulkopuolelta, ainoastaan organisaation VIP-käyttäjät voivat soittaa suoraan 8-alkuisiin numeroihin. 8-alkuisilla numeroilla voit siis testata puheluohjauksia

  1. Mikä on tämän ryhmän nimi: = Anna kuvaava nimi ryhmälle
  2. Jätä tämä numero kontaktihakujen ulkopuolelle = Jos numero halutaan piilottaa VIP-käyttäjiltä, valitse tämä kohta. VIP-käyttäjät eivät löydä numeroa esim. mobiilisovelluksella
  3. Tämän ryhmän metatiedot: = Metatieto näkyy käyttäjällä Softphonessa, kun puhelu saapuu. Tähän voi kirjata vastaustavan (esim. Yrityksen asiakaspalvelu, kuinka voin auttaa). Ominaisuus on hyödyllinen, kun käyttäjät vastaavat useampaan eri asiakaspalvelunumeroon.
  4. Ohita tämä siirretyn puhelun metatiedoilla = Jos tämä valinta on tehty, siirretyn puhelun lisätieto ohittaa tämän ryhmän lisätiedon, jos esimerkiksi toisesta asiakaspalvelunumerosta on tehty ylivuoto tähän numeroon. Jos ruksi on valittu, niin Softphonessa näkyy metatiedot numerolle, johon asiakas on alunperin soittanut. Ominaisuus tuottaa lisäarvoa puhelun vastaanottajalle, kun hän tietää mitä kautta puhelu on saapunut
  5. Salli tämän ryhmän käyttäminen lähtevänä käyttäjälinjana = Ei käytössä oleva ominaisuus
  6. Käytä sisäistä numeroa ulkoisena tunnisteena = Ei käytössä oleva ominaisuus
  7. Numero, joka näkyy linjan numerona käyttäjän puhelun aikana, kun käytetään lähtevää käyttäjän määrittämää reititystä: = Ei käytössä oleva ominaisuus
  8. Näyttönimi, jota käytetään lähetettäessä tekstiviestejä tästä numerosta (tyhjä=lähetys ei sallittu): Mahdollistaa Softphonesta tekstiviestin lähettämisen. Vastaanottajalle lähettäjänä näkyy tämä kyseinen teksti, jos alle ei ole määritelty numeroa. Mikäli numerosta halutaan lähettää tekstiviestejä, tulee muutos tilata Telialta. Tee palvelupyyntö Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa tai ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun.
  9. Lähettäjän numero, jota käytetään lähetettäessä tekstiviestejä tästä numerosta: Numero, joka näkyy tekstiviestin vastaanottajalle. Tekstiviestit ovat yksisuuntaisia eli tekstiviestin vastaanottaja ei voi vastata viestiin. Jos käytössäsi on Telia Cid-palvelu, voidaan saapuvat tekstiviestit ohjata johonkin matkapuhelinnumeroon Cid-palvelun avulla. Mikäli numerosta halutaan lähettää tekstiviestejä, tulee muutos tilata Telialta. Tee palvelupyyntö Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa tai ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun.
  10. Mistä koodista tämän toimintonumeron tunnistaa käytettäessä toimintokoodeja: Käytetään, jos halutaan kirjautua asiakaspalvelunumeroon esim. IP-pöytäpuhelimilla tai ilman mobiilisovellusta. Lisää tietoa asiakaspalvelunumeroihin kirjautumisesta toimintokoodeilla löydät täältä
  11. Miten kauan tilastot näytetään (minuutteina): = Miten pitkään tilastotietoa näytetään jononäkymässä (Softphonessa tai Supervisor-toiminteella käyttäjän näkymässä)
  12. Säilytä sijainti, kun puhelu siirretään = Jos tämä valinta on tehty, niin sisäiset soittajat kuulevat mahdolliset tiedotteet omalla kielellään
  1. Miten monelle välittäjälle soitetaan rinnakkain: = 1, niin soi yhdellä kerrallaan 2, niin soi kahdella yhtäaikaa jne.
  2. Mihin puhelimiin välittäjä voi vastaanottaa puheluita: = Missä päätelaitteissa välityspuhelut soivat. Jos on useampi valinta, niin päätelaitteet soivat yhtä aikaa. Verkon viiveistä johtuen puhelu ei välttämättä soi ihan samalla hetkellä kaikissa päätelaitteissa.

    Softapuhelin = VIP Softphone eli tietokonesovellus

    Pöytäpuhelin = SNOM IP-puhelin. Tilattava erikseen Telialta.

    Matkapuhelin = käyttäjän matkapuhelin

    Analoginen puhelin ja Ulkoinen puhelinvaihde = Ulkoinen puhelinvaihde on Viestintäpalvelu VIPin lisäpalvelu, jossa VIP integroidaan Microsoft Teamsiin. 

    Teams = Ei käytettävissä
  3. Tulisiko puhelut siirtää varatulle edustajalle? = Kohdassa määritetään, tarjotaanko saapuvaa puhelua agentille, joka puhuu toista puhelua.
  4. Kuinka monta puhelua voidaan siirtää edustajalle samanaikaisesti? = ei muutettavissa.
  5. Miten monen sekunnin hälytyksen jälkeen puhelu siirtyy seuraavalle välittäjälle?: Miten pitkään puhelu hälyttää välittäjällä, ennen kuin puhelu menee seuraavalle vapaalle välittäjälle tai jonoon.
  6. Vaikuttaako välittäjän olotila puheluiden ohjaukseen: = Jos valinta tehty, niin punaisella aktiviteetilla puhelut eivät ohjaudu asiakaspalvelijalle, vaikka hän olisi kirjautuneena numeroon.
  7. Kun välittäjällä on samat taidot, käytetäänkö pisimmän vapaanaolon ohjausta?(muutoin ohjaus satunnaisesti): = Jos valintaa ei ole tehty, puheluita kierrätetään satunnaisessa järjestyksessä
    ​​​​​​​

Ylivuodolla voit määrittää, miten puhelut ohjautuvat esim. ruuhkatilanteissa.

  1. Miten monta puhelua voi olla jonossa samanaikaisesti (huomautus - tarvitaan vastaava määrä mediaresursseja): = Kuinka monta puhelua voi olla jonossa kaiken kaikkiaan. Telia määrittää vastaavan määrän mediaresursseja, eli niitä ei tarvitse huomioida.
  2. Ylivuoto, kun pisin odotusaika ylittyy (min(:s)): Minkä odotusajan jälkeen puhelu ohjataan eteenpäin.
  3. Mitä tapahtuu, kun puhelu vastaanotetaan, ja jono on täynnä tai enimmäisodotusaika on ylitetty: = toistetaanko soittajalle äänitiedote (esim. palvelussamme on nyt ruuhkaa, soita uudestaan myöhemmin), varattu ääntä vai ylivuodetaanko puhelu eteenpäin (paikkaan, jossa puheluun pystytään vastaamaan esim. vaihde). Näillä asetuksilla jo valmiiksi ruuhkaiseen palveluun ei tule uusia puheluita.
  4. Jos välitys valitaan, mihin numeroon puhelu välitetään: Jos olet valinnut edellisessä kohdassa Välitä toiseen numeroon, voit valita tässä kohdassa, mihin numeroon puhelu välitetään jonon ollessa täynnä
  5. Mitä soittajan pitäisi kuulla, kun jono on täynnä: Jos olet valinnut edellisessä kohdassa Toista äänitiedote, voit valita tässä kohdassa tiedotteen, jonka soittaja kuulee jonon ollessa täynnä.
     
  1. Välitä puhelu, kun soittaja on odottanut yli (minuuttia(:sekuntia)): Oletuksena 0. Tällöin puhelu on niin pitkään jonossa kunnes soittaja päättää puhelun
  2. Välitysnumero, kun puhelu on odottanut liian kauan: Mihin numeroon puhelu ohjataan, jos odotusaika on täyttynyt
  3. Välitysnumero, kun välittäjiä ei ole tavoitettavissa: (johon puhelut välitetään, jos välittäjiä ei ole kirjautuneina ja Tavoitettavissa-tilassa): Mihin numeroon puhelu ohjataan, jos yksikään välittäjä ei ole kirjautunut tai kaikilla on punainen aktiviteetti

    Miten monta ohjausyritystä välittäjille sallitaan ennen välitystä välittäjiä ei tavoitettavissa -välitysnumeroon: Kätevä ominaisuus, jos asiakaspalvelija onkin esim. lounaalla, mutta ei ole kirjautunut ulos. Voit määrittää, kirjataanko henkilö ulos jonosta esim. kahden vastaamattoman puhelun jälkeen.

Löydät ohjeita äänitiedotteiden hallintaan täältä.

  1. Mitä soittaja kuulee, kun hänet siirretään jonoon: Valitse sopiva tiedote tarpeen mukaan (esim. Asiakaspalvelun ruuhkatiedote)
  2. Mitä soittaja kuulee jonossa: Valitse sopiva tiedote tarpeen mukaan (Esim. Musiikki 1)
  3. Minkä edistymisilmoituksen soittaja kuulee: Valitse sopiva tiedote tarpeen mukaan (Esim. Edelleen jonossa tiedote)
  4. Miten usein (sekunteina) edistymisilmoitus toistetaan: arvolla 0 ilmoitusta ei toisteta
  5. Kuuleeko ulkoinen soittaja hälytyksen, kun puhelu ohjataan välittäjälle? (muutoin jono jatkuu): Jos valinta on tehty, soittaja kuulee hälytysäänen kun puhelu ohjataan välittäjälle. Jos hälytysääntä ei soiteta, niin soittaja voi yllättyä, kun puheluun yhtäkkiä vastataankin
  6. Toistetaanko tietoja sijainnista jonossa?: Jonotustiedot toistetaan edistymisilmoituksen jälkeen.
  7. Toista sijainti jonossa: valitse jos haluat, että soittajalle kerrotaan jononumero
  8. Toista arvioitu odotusaika: valitse jos haluat, että soittajalle kerrotaan arvioitu odotusaika. Arvioitu odotusaika perustuu jonon statistiikan laskemaan keskimääräiseen puheluaikaan ja siihen, kuinka monta puhelua on jonossa. Pienillä soitto- ja asiakaspalvelijamäärillä statistiikka ei ole kovin luotettava, mutta kuitenkin suuntaa antava.
  9. Vuorottele edistymisilmoituksen ja sijainnin jonossa/odotusajan välillä: kohdassa voit valita, että vuorotellaanko sijainti jonossa- ja toista arvioitu odotusaika -tiedotteita välitiedote yhteydessä vai soitetaanko molemmat.
  10. Älä toista jonon odotusaikaa, jos aika on alle (min): 0 = ei toisteta. Kohdassa voit asettaa, että arvioitua odotusaikaa ei ilmoiteta soittajille, jos se on alle kohdassa määritetyn minuuttimäärän.
  11. Älä toista odotusaikaa jonossa, jos aika on yli (min): 0 = ei toisteta. Kohdassa voit asettaa, että arvioitua odotusaikaa ei ilmoiteta soittajille, jos se on alle kohdassa määritetyn minuuttimäärän.
  1. Takaisinsoiton hälytysaika ennen uutta jonotusta (sekuntia): 0 = Ei käytössä. Kohdassa määritellään, kuinka monen sekunnin ajan takaisinsoittoyrityksessä hälytetään takaisinsoittopyynnön tehneelle, ennen kuin vastaamatta jäävä takaisinsoittoyritys siirretään uudelleen jonoon.
  2. Takaisinsoittokertojen määrä (keskeytys, kun takaisinsoitto onnistuu): 0 = Ei käytössä. kohdassa määritellään, kuinka monta takaisinsoittoyritystä asiakkaan takaisinsoittopyyntöön tehdään.
  3. Kuinka kauan takaisinsoitto on voimassa (minuutteina): 0 = Ei käytössä. Mitkään pitkään takaisinsoittoa tarjotaan agenteille
  4. Välittäjälle lähetetyt metatiedot takaisinsoittoa varten: Kohdassa määritellään teksti, jota näytetään välittäjälle takaisinsoittopuhelussa. Teksti voi sisältää kirjaimia ja numeroita.
  5. Mitä asiakaspalvelija kuulee vastatessaan takaisinsoittoon: Kohdassa määritellään alasvetovalikossa valittavissa olevista äänitiedotteista tiedote, joka soitetaan välittäjälle takaisinsoittopuheluissa
  6. Mitä soittajan pitäisi kuulla, kun hänelle tarjotaan takaisinsoittoa: Valitse tiedote, jota soitetaan, kun soittajalle tarjotaan takaisinsoittoa. Jätä tyhjäksi käyttääksesi oletustiedotetta.
  7. Aloita takaisinsoiton tarjoaminen, kun jono on ollut auki (minuuteissa): Anna minuutteina jonon avaamisen jälkeen kulunut aika, jonka jälkeen takaisinsoittoja tarjotaan. Jos arvoksi asetetaan nolla (0), takaisinsoitot sallitaan suoraan jonon avaamisen jälkeen. Enimmäisarvo on 1440 minuuttia (24 * 60 min).
  8. Lopeta takaisinsoiton tarjoaminen, kun jono sulkeutuu (minuuteissa): Anna minuutteina aika ennen jonon sulkemista, jolloin takaisinsoittoja ei tarjota. Jos arvoksi asetetaan nolla (0), takaisinsoitot sallitaan jonon sulkemiseen asti. Enimmäisarvo on 1440 minuuttia (24 * 60 min).
  9. Tarjoa takaisinsoittoa, kun jonossa on enemmän puheluita kuin: Suurin arvo on 50. Arvo 0 tarkoittaa, ettei asetus ole käytössä, jolloin takaisinsoittoa ei tarjota.
  10. Tarjoa takaisinsoittoa, kun pisin odottava puhelu on odottanut (minuuteissa): Suurin arvo on 60. Arvo 0 tarkoittaa, ettei asetus ole käytössä, jolloin takaisinsoittoa ei tarjota.
  11. Tarjoa takaisinsoittoa, kun arvioitu odotusaika on ylittänyt (minuuteissa): Suurin arvo on 60. Arvo 0 tarkoittaa, ettei asetus ole käytössä, jolloin takaisinsoittoa ei tarjota.

Kohdassa määritetään mitä numeroa saapuvissa puheluissa näytetään.

  1. Ota käyttöön ryhmän numero uudelleenohjausnumerona. Kun tämä on valittu, niin puhelun vastaanottaja ei tiedä, jos puhelu on ohjautunut tähän numeroon jostakin muualta.

Kun uudelleenohjausnumeroa ei voi näyttää (esim. mobiililaitteessa):

  • Näytä soittajana ensisijaisesti ryhmän numero: ACD-ryhmän oma puhelinnumero
  • Näytä soittajan numero: näytetään soittajan puhelinnumero. Telia voi lisätä soittajan numeron perään jälkiliitteen esim. *123. Tällöin näkyy soittajan numero sekä *123. Jälkiliitteestä asiakaspalvelija tunnistaa, mihin jonoon asiakas on soittanut. Mikäli haluat tilata jälkiliitteen saapuviin numeroihin, tee palvelupyyntö Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa.
  1. Sen ryhmän järjestelmänasiakaspalvelijan hallittavissa, jolla on profiili: VIP-palvelussa voidaan antaa suppeampia pääkäyttäjäoikeuksia ryhmätasolla. Pudotusvalikosta voi valita mikä ryhmä voi hallita tätä numeroa (jos ryhmätason oikeuksia on tehty). Ohjeet ryhmätason oikeuksien luomiseen näet täältä.
  2. Mitkä käyttäjäryhmät voivat kirjautua sisään ja vastaanottaa puheluita: Kentässä määritetään ne käyttäjäryhmät, jotka kuuluvat Välittäjäryhmään, eli voivat kirjautua sisään numeroon ja ottaa puheluita vastaan sitä kautta. Saat lisättyä ryhmän / ryhmät klikkaamalla Lisää ryhmä -painiketta. Jos et ole luonut käyttäjäryhmää, katso ohje täältä.
  3. Mitä estoryhmiä käytetään: Palvelussa on automaattisesti määritetyt estoryhmät. Mikäli haluat muuttaa asetuksia, tee palvelupyyntö Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa.
  4. Mitkä ryhmät voivat valvoa (kirjata välittäjiä sisään ja ulos): Välittäjäryhmän esimies -käyttäjä voi kirjata asiakaspalvelijoita sisään ja ulos sekä nähdä reaaliaikaista tietoa asiakaspalvelunumeron ja asiakaspalvelijoiden suorituskyvystä käyttämällä Jonotiedot ja Asiakaspalvelijat -sovelluksia, jotka ovat saatavilla VIP Kotisivulta kohdasta Sovellukset. Jonotiedot ja Asiakaspalvelijat -sovellukset tulevat myös automaattisesti näkyville Välittäjäryhmän esimies -ryhmään kuuluvien käyttäjien Softphone-sovellukseen. Saat lisättyä ryhmän / ryhmät klikkaamalla Lisää ryhmä -painiketta. Jotta käyttäjäryhmä näkyy listassa, täytyy käyttäjäryhmien hallintasivulla tehdä valinta kohdassa Välittäjäryhmän esimies. Ohjeen löydät täältä.
     
  1. Välittäjän vähimmäistauko (sekunteina) puheluiden välillä: = Jos aikaa ei ole määritelty, seuraava puhelu saapuu välittömästi välittäjälle. Voit asettaa välittäjälle jälkityöajan (esim. 20 sekuntia). Vaikka jonossa olisi puhelu, se saapuu välittäjälle vasta määritetyn jälkikäsittelyajan jälkeen. Kun jälkikäsittelyaika on määritetty, välittäjä voi laittaa itsensä tauolle, jos esim. puhelun kirjaamiseen meneekin enemmän aikaa.
  2. Miten monen vastaamattoman puhelun jälkeen välittäjä kirjataan ulos (tyhjä=ei koskaan): = Esimerkiksi luvulla kaksi, välittäjä kirjataan automaattisesti ulos vastausryhmästä, kun hän on jättänyt vastaamatta kahteen puheluun. Hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi silloin, kun välittäjä on unohtanut muuttaa VIP-aktiviteettinsa varatuksi.
  3. Mistä numerosta välittäjä saa ohjeita (esim. esimieheltä): = Kohdassa voidaan määrittää numero, jolloin Softphonen Välittäjänäkymään tulee Tuki-painike, jota klikkaamalla soitetaan puhelu määritettyyn numeroon ja alkuperäinen soittaja jää pitoon.

Koputustoiminteen avulla voit välittää puhelun henkilölle, joka puhuu toista puhelua. Tällöin puhelu saapuu varatun henkilön jonoon ja puhelun välittänyt henkilö voi ottaa vastaan muita välityspuheluita. Välittäjä saa softphoneen ilmoituksen alla olevien asetusten mukaan, kun henkilö on jonottanut tietyn aikaa. Kun asetettu jonotusaika on täyttynyt, välittäjä saa visuaalisen ilmoituksen. Tällöin välittäjä voi poimia puhelun takaisin vaihteeseen ja keskustella soittajan kanssa esim. soittopyynnön jättämisestä tai asettaa soittajan takaisin varatun henkilön jonoon.

  1. HUOM! Jotta koputus toimii oikein, välittäjällä on oltava lupa valvoa kohdekäyttäjien puheluita: Ei käytettävissä. Välittäjällä on aina lupa valvoa kohdekäyttäjien puheluita  
  2. Ota koputus käyttöön, tee valinta, jos haluat että koputustoiminne on käytössä: Lisää valinta tähän, jos haluat ottaa koputuksen käyttöön
  3. Miten monen sekunnin koputuksen jälkeen välittäjä saa visuaalisen ilmoituksen: Määritä tähän aika sekunneissa, jonka jälkeen välittäjä, joka on siirtänyt puhelun eteenpäin, saa visuaalisen ilmoituksen. Ilmoituksessa kerrotaan, että puhelu on edelleen jonossa, ja välittäjä voi poimia puhelun takaisin vaihteeseen. Arvo 0 tarkoittaa, ettei asetus ole käytössä.
  4. Miten monen sekunnin koputuksen jälkeen kaikki välittäjät saavat visuaalisen ilmoituksen: Määritä tähän aika sekunneissa, jonka jälkeen kaikki vastausryhmään kuuluvat välittäjät saavat visuaalisen ilmoituksen jonossa olevasta puhelusta. Ilmoituksessa kerrotaan, että puhelu on edelleen jonossa, ja välittäjä voi poimia puhelun takaisin vaihteeseen. Arvo 0 tarkoittaa, ettei asetus ole käytössä.
  5. Palauta puhelu osallistujajonoon epäonnistuneen koputuksen jälkeen: Mikäli välitettyyn puheluun ei vastata, puhelu voidaan palauttaa välittäjäryhmän jonoon tällä valinnalla.
  6. Yritettyjen sekuntien määrä saavuttaa samaa osallistujaa epäonnistuneen koputuksen jälkeen: Tauko, joka pidetään epäonnistuneen koputuksen jälkeen
  1. Tallenna ryhmä ensin taitojen muokkaamiseksi.
  2. Välittäjänumeron asetuksissa kohdassa Ohjausasetukset jäsenille (välittäjille) voidaan lisätä taitotaso, jonka mukaan saapuvat puhelut ohjataan välittäjille. Taitotasot ovat 1-5, 1 vahvin ja 5 heikoin. Jäsenen oletus on 3, jos taitotasoa ei ole määritetty. Taitotasojen määrittäminen ei ole pakollista.
  3. Ohjaa puhelut tärkeyden mukaan: järjestys (jäsen A, B, C)
  4. Ohjaa puhelut taitotason mukaan: taitotason mukaan (1, 2, 3)
  5. Lopuksi klikkaa Tallenna -painiketta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Asiointipalvelut

Minun Telia Yrityksille

Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelussa voit hallinnoida yrityksesi palveluita ja käyttäjätietoja, tarkastella laskuja ja tekemiäsi tilauksia sekä lähettää meille viestin tai vikailmoituksen. 
 

KirjauduRekisteröidy

Muut asiointipalvelut

TIN Shop
Palvelulaitteet ja lisenssituotteet
 

MyNebula
Palveluportaali
 

TIN Webmercs
Kertamaksulaitteet
 

Telia Cygate -portaali
Pulsar

Lähetä viesti

Kirjautuneena

Haluatko apua heti? Chat-asiakaspalvelumme on apunasi, kun olet kirjautuneena Minun Telia Yrityksille -asiointipalveluun tai voit myös tunnistautua suoraan chat-palveluun mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.
Kirjaudu ja avaa chat

 

Etkö ehdi hoitamaan asiaasi juuri nyt? Jätä viesti kirjautuneena, jolloin voit seurata viestisi käsittelyä.
Kirjaudu ja lähetä viesti


Asiakaspalvelumme kirjallinen viestintä on keskitetty Minun Telia Yrityksille -asiointipalveluun. Tämän vuoksi käytössämme ei ole sähköpostia. Lue lisää

Chat: Arkisin 8–16
 

Asiakaspalvelu

Yhteydenotto

0200 20 300
Arkisin 8–16 (vikailmoitukset 24/7)
94 snt/puh + 54 snt/alkava min, alv 0 % + mpm/pvm, jonotus mpm/pvm

Avaa chat
Varaa soittoaika

Käyttötuki

Osaavaa apua laitteiden ja ohjelmistojen asennus- käyttö- ja ongelmatilanteisiin.

0600 15 500
Ma–pe 8–20, la 9–16:30
2,53 €/puhelu + 2,53 €/alkava minuutti + pvm/mpm (alv. 25,5 %)

Lue lisää käyttötuesta