Polar
Uutuus
Vantage M3900112398

  • Sisältää edistykselliset ominaisuudet, kuten optisen sykkeen mittauksen, ranne-EKG:n ja SpO2-happisaturaation mittauksen
  • Polar Vantage M3 tarjoaa laajan valikoiman henkilökohtaisia harjoittelu- ja valmennustyökaluja, jotka sopivat lukuisiin eri lajeihin
  • Ladattavat topografiset kartat ja Komoot-yhteensopivuus varmistavat, että pysyt oikealla reitillä ilman verkkoyhteyttä

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 7 pv

    Akun kesto

  • 50 m

    Vesitiiviys

  • 1,28"

    Kellotaulun koko

  • 22 mm

    Rannekkeen leveys

Polar Vantage M3

Polar Vantage M3 on älykäs urheilukello, joka on suunniteltu monipuoliselle urheilijalle. Se yhdistää Polarin outdoor-sarjan kestävän muotoilun ja huippuluokan urheilumallistomme toiminnallisen suorituskyvyn. Tämä kompakti ja tyylikäs laite tarjoaa laajan valikoiman henkilökohtaisia harjoittelu- ja valmennustyökaluja, jotka sopivat lukuisiin eri lajeihin. Lisäksi se sisältää automaattisen unen- ja palautumisen seurannan, mikä auttaa sinua optimoimaan harjoittelusi ja palautumisesi. Polar Vantage M3:n avulla voit seurata edistymistäsi tarkasti ja saada yksityiskohtaisia analyysejä harjoituksistasi. Olitpa sitten juoksija, pyöräilijä, uimari tai monilajiurheilija, tämä kello tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sen kestävä rakenne varmistaa, että se kestää vaativimmatkin olosuhteet, ja sen intuitiivinen käyttöliittymä tekee sen käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Optinen sykkeen mittaus (OHR)

Uutta anturia on suunniteltu uudelleen vähentämään entisestään liikkeestä ja valovuodosta aiheutuvia häiriöitä. Tämä parantaa energiatehokkuutta, jotta se pystyy tarjoamaan tarkkoja mittauksia ympäri vuorokauden. Optinen sykkeen mittaus on keskeinen osa monia urheilusuorituksia ja päivittäistä aktiivisuuden seurantaa, ja sen tarkkuus on kriittinen luotettavien tietojen saamiseksi.

Ranne-EKG

Aseta sormesi avauspainikkeelle saadaksesi EKG:n (sydänsähkökäyrän) muutamassa sekunnissa. Tämä antaa lisätietoja sydän- ja verisuoniterveydestäsi sekä palautumisestasi. EKG-toiminto tarkoittaa, että voit nyt suorittaa ortostaattisen testin ilman rinnassa pidettävää sykesensoria. Ranne-EKG mahdollistaa sydämenlyöntisi ja sykevaihtelusi tallentamisen, mikä auttaa sinua määrittämään tasapainon harjoittelun ja palautumisen välillä. Tämä on erityisen hyödyllistä urheilijoille, jotka haluavat optimoida harjoittelunsa ja välttää ylikuormitusta.

SpO2 happisaturaatio

SpO2-happisaturaatioanturi mittaa hapen määrää verenkierrossasi, joka on tärkeä indikaattori yleisestä hyvinvoinnistasi. SpO2-mittaukset arvioivat myös valmiuttasi harjoitella korkeassa ilmanalassa. Tämä on erityisen hyödyllistä urheilijoille ja aktiivisille henkilöille, jotka harjoittelevat vaihtelevissa ympäristöissä ja haluavat seurata kehon sopeutumista erilaisiin olosuhteisiin.

Yönaikainen ihon lämpötila

Lämpötilasensori mittaa kehosi lämpötilaa yön aikana ja saat päivittäisiä päivityksiä verrattuna edellisten 28 päivän keskiarvoon. Yön aikaiset ihon lämpötilamuutokset voivat viitata sairauteen ja tarjota tietoa naisten kuukautiskierron seurannasta. Tämä tieto auttaa käyttäjiä ymmärtämään paremmin kehon tilaa ja tekemään tarvittavia muutoksia hyvinvoinnin parantamiseksi.

Kaksikanavainen GPS useilla satelliittitaajuusalueilla

Nopeampien sijaintitietojen saamiseksi ja tarkemman paikannuksen tarjoamiseksi kaikissa ympäristöissä. Kaksitaajuuksinen järjestelmä eliminoi GPS-sijaintiseurannassa esiintyvät virheet, joita muuten aiheuttaisivat häiriöt korkeista rakennuksista, tiheistä metsistä tai äärimmäisistä olosuhteista. Tämä tarjoaa tarkkaa paikannuskokemusta sekä tarkkaa nopeus-, etäisyys- ja reittitietoa missä tahansa maailmaa oletkin.

Offline-kartat

Ladattavat yksityiskohtaiset topografiset kartat pitävät käyttäjän oikealla reitillä, riippumatta siitä, missä olet. Esiasennetut kartat Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta tarjoavat laajan kattavuuden, ja ilmaisia lisäalueita ja mantereita on saatavilla ladattavaksi Polar Flow -sovelluksessa. Tämä varmistaa, että sinulla on aina pääsy tarvittaviin karttatietoihin, vaikka olisit ilman verkkoyhteyttä.

Komoot ja yksityiskohtaiset reitit

Synkronoi reitit kelloosi saadaksesi reaaliaikaiset käännösohjeet liikkeellä ollessasi komootin erinomaisen suunnittelu- ja navigointiteknologian avulla. Tämä tekee reittien seuraamisesta helppoa ja intuitiivista, mikä parantaa ulkoilukokemusta ja varmistaa, että pysyt oikealla reitillä.

Strava reitit

Strava Premium -tilauksen avulla saat käyttöösi Stravan yksityiskohtaiset reittityökalut. Voit joko luoda uuden reitin tai käyttää ystäväsi lataamaa reittiä ja muuttaa sen reitiksi itsellesi. Tämä tarjoaa joustavuutta ja monipuolisuutta reittien suunnittelussa ja seuraamisessa.

Suunnitellut reitit & leivänmurut (breadcrumb trails)

Suunnitellut reitit ohjaavat sinua kartalle merkityllä polullasi tai reitillä, ja jälkimerkit (leivänmurut) mahdollistavat reitin seuraamisen takaisin mistä tulit sijaintitieto merkkien avulla. Tämä antaa sinulle lisävarmuutta tutkia enemmän ja löytää uusia reittejä turvallisesti.

Vertical Speed & VAM metrics

Mittaa nousu- tai laskunopeuttasi saadaksesi tarkempia tietoja ylöspäin tai alaspäin suuntautuvista liikkeistäsi harjoitellessasi vaihtelevissa maastoissa. 3D-nopeus ottaa huomioon sekä vaakatasossa että pystysuunnassa tapahtuvan muutoksen, laskien todellisen nopeutesi liikkuessasi eteenpäin ja ylöspäin. Tämä on erityisen hyödyllistä vuoristoharjoittelussa ja muissa vaativissa ympäristöissä.

Hill Splitter

Hill Splitter tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet GPS-pohjaisten nopeus- ja matkatietojen sekä ilmanpaineeseen perustuvien korkeustietojen perusteella. Tämä ominaisuus auttaa sinua analysoimaan suoritustasi tarkemmin ja optimoimaan harjoittelusi maaston mukaan.

Korkeusmittari, barometri ja kompassi

Nämä kolme ominaisuutta tarjoavat sinulle tarkkaa ja luotettavaa tietoa korkeudesta, ilmanpaineesta ja suunnasta. Tämä on erityisen hyödyllistä ulkoilma-aktiviteeteissa ja seikkailuissa, kuten vaelluksilla, kiipeilyssä ja suunnistuksessa. Korkeusmittari auttaa määrittämään nykyisen korkeuden merenpinnasta, barometri mittaa ilmanpaineen muutoksia, mikä voi ennakoida säätilan muutoksia, ja kompassi varmistaa, että pysyt oikeassa suunnassa. Yhdessä nämä työkalut tekevät ulkoilusta turvallisempaa ja nautinnollisempaa.

Smart Coaching

Riippumatta siitä mikä on tavoitteesi, Polar Smart Coaching auttaa sinua harjoittelemaan älykkäämmin, henkilökohtaisen urheilutieteen tukeman ohjauksen avulla. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn harjoittelustasi ja saavutat tavoitteesi tehokkaasti.

Running Program

Polar juoksuohjelma. Valitse yksi neljästä juoksutavoitteesta, 5km, 10 km, puolimaraton tai maraton, ja saat henkilökohtaisen, mukautuvan harjoitteluohjelman, joka sopii sinulle ja tavoitteillesi. Tämä ohjelma auttaa sinua valmistautumaan kilpailuihin ja parantamaan juoksusuoritustasi.

Running Index

Juoksuindeksi antaa sinulle arvokasta tietoa maksimaalisesta aerobisesta juoksusuorituksestasi. Laskenta perustuu juoksun aikana mitattuihin syke- ja nopeustietoihin. Tämä tieto auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi ja optimoimaan harjoittelusi.

Work-rest guide

Lepovaiheen optimointi analysoi sydämen sykettäsi harjoituksen työ- ja palautumisvaiheissa antaakseen henkilökohtaista ohjausta optimaaliseen aikaan aloittaa uudelleen seuraava työvaihe. Erityisesti voimaharjoitteluun suunniteltu – ja täydellinen moninivelliikkeisiin – se tunnistaa automaattisesti korkeimman sydämen sykkeen suorituksen aikana. Tämä auttaa sinua maksimoimaan harjoittelusi tehokkuuden ja välttämään ylikuormitusta.

Suorituskyky- ja palautumistestit

Polar tarjoaa monipuolisen valikoiman suorituskyky- ja palautumistestejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin kehosi kuntoa ja välttämään ylirasitusta. Fitness Test -kuntotesti mittaa yleistä fyysistä kuntoasi, kun taas Running Test -juoksukuntotesti arvioi juoksukuntoasi ja auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi. Walking Test -kävelytesti on suunniteltu erityisesti kävelyn harrastajille, ja se antaa arvokasta tietoa kävelykunnostasi. Orthostatic Test ja Recovery Pro -ortostaattinen testi ja palautumisen seuranta auttavat sinua seuraamaan kehosi palautumista harjoitusten jälkeen. Nämä testit mittaavat sydämen sykettä ja muita fysiologisia merkkejä, jotta voit optimoida harjoittelusi ja varmistaa, että kehosi saa riittävästi lepoa ja palautumisaikaa. Näiden testien avulla voit välttää ylirasitusta ja parantaa suorituskykyäsi turvallisesti ja tehokkaasti.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotetyyppi

Urheilukello

Ilmoitukset

V

iestit, puhelut

Navigointi

Kyllä

Toiminta/Tyyppi

Multisport

Seurantatiedot

Kyllä

Käyttötyyli

Watch style

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Näyttö

Tyyppi

Amoled -värinäyttö

Gorilla Glass 3.0.

Näytöntarkkuus

416

x 416 pikseliä, 325ppi

Näytön koko

1.28"

Akku

Kapasiteetti

310

mAh

Käyttöaikatiedot

Akunkesto

J

opa 7 päivää

Jopa 30 h (Training Mode)

jopa 70 h (Eco Training Mode)

Runko

Rungon materiaali

Ruostumaton teräs

Ranneke

Vaihdettava

Kyllä

Koko

S, M/L

Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta

S: ranteen ympärysmitoille 130 – 190 mm

M

-L: ranteen ympärysmitta 145-215 mm

Salpatyyppi

Solki

Leveys

22 mm

Materiaali

Silikoni

Mitat & paino

Mitat

44,7 x 44,7 x 12,42 mm

Paino

53

g

Muuta

Suojaus

50 m (WR50)

Myyntipakkauksen sisältö

Polar Vantage M3

22 mm S koon silikoniranneke

22 mm M-L koon silikoniranneke

Polar Charge 2.0 USB-C latauskaapeli

Käyttöopas

Tietolehtinen

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

100 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

-20 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

50 °C

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://support.polar.com/fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

725882066745

Telian tuotekoodi

9124430