Samsung Galaxy A55 5G
- 6,6" FHD+ Super AMOLED
- 50 MP Pääkamera
- 5000 mAh akku
Olipa haussa ensipuhelin lapselle tai muuten vaan uusi puhelin perheen pienimmän iloksi, löydät meiltä sopivan puhelimen lapsen jokaiseen tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa lapselle edullinen ja helppokäyttöinen puhelin.
24 tuotetta
Lapsella on oikeus seikkailla netissä. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa.
Kokosimme vinkkejä ja työkaluja digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka auttaa vanhempaa suojaamaan lapsen netinkäyttöä.
Meiltä löydät sopivan puhelimen lapselle jokaiseen tarpeeseen. Olipa valintasi iPhone, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy, löydät varmasti lapselle sopivan laitteen meiltä. Puhelimelle kannattaa hankkia myös puhelimen kuoret, jotka suojaavat uutta puhelinta käytössä. Tutustu myös Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, joiden joukosta löydät muun muassa käytetyt iPhonet uutta laitetta edullisemmin. Mikäli etsit lapselle älykelloa puhelimen rinnalle, tai kellopuhelinta ensipuhelimeksi, kurkkaa valikoimastamme löytyvät lasten älykellot.
Usein koulutien aloittavalle hankitaan repun, penaalin ja kynien lisäksi myös lapsen ensimmäinen puhelin. Ensimmäinen puhelin onkin monesti pitkään ja hartaasti odotettu juttu. Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon lapsen ensipuhelimesta?
Pienessä kädessä pieni puhelin pysyy paremmin ja on helpommin käytettävissä. On hyvä kokeilla yhdessä lapsen kanssa esimerksi myymälässä, millainen puhelin pysyy lapsen käsissä parhaiten. Katso täältä sinua lähin Telia Kauppa.
Perheen pienimmät ja varsinkaan uusimmat puhelinkäyttäjät eivät aina muista pitää puhelimen akkua ladattuna. Siksi onkin hyvä kiinnittää lapsen puhelimen akun kestoon, pitkällä akun kestolla varustettu puhelin kestää varmemmin yhdellä latauksella koko koulupäivän.
Lapsen ensimmäinen puhelin on hyvä kestää hieman vauhdikkaampaakin menoa, reput lentää ja puhelin saataa olla repussa kirjojen ja muiden koulutarvikkeiden seassa. Nykyään älypuhelimen ovat joissain määrin kestäviä, niin kolhuilta kuin kosteudelta suojattuja, mutta on hyvä tarkistaa puhelimen tiedoista, mitä puhelin mahdollisesti kestää. Lisäksi lapsen älypuhelimeen on hyvä hankkia suojakuori ja suojalasi.
Android-puhelin vai iOS-puhelin, siinäpä pulma. Lapsen puhelinta valittaessa on hyvä huomioida myös puhelimen käyttöjärjestelmä. Olisi hyvä, jos vähintään toisen vanhemman puhelimessa on sama käyttöjärjestelmä kuin lapsen puhelimessa. Näin pääsette yhdessä lapsen kanssa harjoittelemaan puhelimen käyttöä vaikka jo ennen puhelimen hankintaa ja myöhempikin neuvonta puhelimen käytössä on helpompaa, kun vanhemmalle on lapsen puhelimen käyttöjärjestelmä entuudestaan tuttu.
Kun lapsen puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käytön mukaan, ja aktiivisellekin surffailijalle löytyy sopivia vaihtoehtoja. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin. Katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapsen ensimmäiseen puhelimeen.
Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomamatkoilla. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.
Puhelin voi luoda turvallisuuden tunnetta sekä vanhemmalle että lapselle. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa. Kokosimme digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen vinkkejä ja työkaluja vanhempien ja huoltajien tueksi. Vinkit auttavat toimivan digiarjen muodostamisessa ja lapsen nettiturvallisuudesta huolehtimisessa.